Antena 3 CNN Actualitate Se complică situaţia în cazul furtului tablourilor din Olanda. Dacă ar vorbi, această suspectă ar putea rezolva cazul

Se complică situaţia în cazul furtului tablourilor din Olanda. Dacă ar vorbi, această suspectă ar putea rezolva cazul

Se complică situaţia în cazul furtului tablourilor din Olanda. Dacă ar vorbi, această suspectă ar putea rezolva cazul
de O.P.    |    05 Mar 2013   •   05:48

Românca arestată în Olanda, în cazul furtului tablourilor, este iubita lui Radu Dogaru, unul dintre cei trei suspecţi arestaţi. Poliţia o suspectează că ar fi ajutat la ascunderea tablourilor, înainte de presupusul lor transfer în România. În schimb, tatăl fetei şi mama lui Dogaru susţin că tânăra nu are nicio legătură cu jaful şi că în spatele furtului ar fi oameni mult mai importanţi.

Poliţia olandeză a confirmat că românca reţinută este iubita unuia dintre cei acuzaţi că au furat tablourile de la Muzeul din Rotterdam. Fata este bănuită că i-a ajutat pe hoţi. Ea ar fi ascuns operele de artă până să fie trimise în România.

Tablourile furate au fost aduse în apartamentul unde locuia ea. Tablourile, care se aflau într-un fel de ramă de lemn, au fost scoase din rame în acel apartament şi au fost duse apoi în România.

Avocata suspectului Radu Dogaru susţine că nu ştia de implicarea iubitei acestuia, Nataşa.

Unchiul lui Radu Dogaru povesteşte însă că a văzut-o pe iubita acestuia cu o valiză înainte să plece în Olanda.

Arestarea fetei care a fost făcută în colaborare cu poliţia din România a infirmat totodată una dintre ipotezele anchetatorilor conform căreia tablourile ar fi fost arse.

Procurorii români au aflat că înainte de jaf, o tânără prostituată a fost trimisă în Olanda pentru a lua legătura cu fiului directorului de la muzeul din care au fost furate tablourile.

Ancheta continuă acum, atât în Olanda, cât şi în România.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close