Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea pe care Cioacă a trimis-o din închisoare. Pretinde că a fost ABUZAT de oamenii legii, vreme de 5 ani

Scrisoarea pe care Cioacă a trimis-o din închisoare. Pretinde că a fost ABUZAT de oamenii legii, vreme de 5 ani

Scrisoarea pe care Cioacă a trimis-o din închisoare. Pretinde că a fost ABUZAT de oamenii legii, vreme de 5 ani
de O.P.    |    04 Feb 2013   •   06:23
Cristian Cioacă a trimis din penitenciar o scrisoare de protest ministrului de Interne în care acuză abuzurile anchetatorilor. Fostul sau avocat crede că demersul este inutil, chiar dacă este convins că anchetatorii au pus presiune de multe ori pe instanţele de judecată în cazul morţii Elodiei.

De cealaltă parte, mama avocatei crede că Cioacă nu mai are nicio scăpare şi va fi condamnat. Fostul apărător al lui Cioacă spune că încă de la începutul procesului anchetatorii au încercat să facă justiţie televizată.

Scrisoarea protest formulată de avocaţii lui Cioacă este îndreptată împotriva chestorului Vasile Viorel - fost ofiter de poliţie judiciară, delegat pentru anumite acte de urmărire penală în cazul dispariţiei Elodiei.

"Domnul Vasile Viorel nu are calitatea de a face dezvăluiri dintr-un dosar penal ce priveşte o infracţiune pentru investigarea căreia competenţa revine procurorului. Domnul Vasile Viorel nu avea dreptul legal să facă afirmaţii publice privind aşa-zisa certitudine a vinovăţiei clientului meu în săvârşirea infracţiunii de omor asupra soţiei sale , cât timp cauza nu a fost  judecată de către un judecător".

Cioacă îi semnalează ministrului de Interne că este hărţuit de aproape cinci ani, dar a refuzat până acum să facă publice abuzurile oamenilor legii. Avocaţii familiei Ghinescu spun că scrisoarea face parte din arsenalul de tertipuri de care dispune fostul poliţist.

Mama Elodiei este convinsă că orice ar încera, Cioacă va fi găsit vinovat pentru moartea fiicei sale şi va petrece mulţi ani în închisoare.





×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close