Antena 3 CNN Actualitate Scriitorul Paul Everac va fi evacuat din casă

Scriitorul Paul Everac va fi evacuat din casă

Scriitorul Paul Everac va fi evacuat din casă
22 Mai 2007   •   07:48

Paul Everac riscă să ajungă în stradă. Bătrâni şi bolnavi, scriitorul şi soţia lui trebuie să elibereze casa în care locuiesc. Cei doi au cumpărat imobilul în anii '90, dar foştii proprietari l-au obţinut în instanţă. Cu doar câteva zile înainte de momentul în care vor trebui să plece, cei doi nu ştiu încă unde vor trăi de acum încolo.

10 zile. Atât mai au soţii Everac până să ajungă în stradă. ?N-am găsit nicio soluţie. Suntem într-o situaţie disperată. Deşi am încercat de toate. am încercat să găsim o altă locuinţă prin toate cunoştinţele noastre?, a spus scriitorul. Fără niciun rezultat însă. La 83 de ani, Everac speră să-l înduplece pe proprietar iar acesta să accepte să îi închirieze casa. Scriitorul spune că statul român care i-a vândut un imobil în litigiu este vinovat de această situaţie, nu proprietarul.

Everac spune că nu i se pare normal ca chiriaşii să fie ajutaţi de către stat, iar cei aflaţi în situaţia lui, nu. Soţia scriitorului a auzit la televizor că se construiesc locuinţe sociale pe roţi. În urmă cu o lună, avocatul proprietarului a venit cu un executor judecătoresc să ia locuinţa în care stă Paul Everac. Atunci, familia scriitorului a mai fost lăsată să locuiască o perioadă în casă. Termenul limită expiră săptămâna viitoare.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close