Antena 3 CNN Actualitate Scene de film mafiot într-un service auto lângă Capitală. Patronul a fost amenințat cu pistolul de un client, imaginile au fost filmate

Scene de film mafiot într-un service auto lângă Capitală. Patronul a fost amenințat cu pistolul de un client, imaginile au fost filmate

bataie intr-un service auto
Un client nemulţumit l-a ameninţat cu un pistol şi cu o foarfecă pe patron. FOTO: captură video Antena 3 CNN
de G.M.    |    27 Aug 2024   •   12:22

Au fost scene de film mafiot într-un service auto de lângă Capitală. Un client nemulţumit l-a ameninţat cu un pistol şi cu o foarfecă pe patron, iar imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere. Poliţia anchetează cazul. 

Polițiștii din Voluntari au fost sesizați în 22 august, în jurul orei 14:23, că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, ar fi fost amenințat de doi bărbați și că unul dintre ei a îndreptat un pistol spre el. Totul ar fi pornit de la o discuție în contradictoriu pe fondul reparației unui autoturism.

Cei doi agresori, în vârstă de 23 și 62 de ani au fost identificați de polițiști.

În cauză, a fost întocmit dosar de urmărire penală pentru amenințare, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 23 de ani este deținător de arma neletală, supusă autorizării, aceasta fiind ridicată și indisponibilizată, până la finalizarea cercetărilor.

Patronul service-ului a declarat pentru Antena 3 CNN că clientul venise cu câteva zile înainte să își repare mașina. A reparat-o și după câteva zile s-a întors pentru că mașina avea nevoie de o nouă reparație și a cerut să nu mai plătească nimic pentru ea.

Patronul nu a acceptat, așa că clientul l-a amenințat cu un pistol.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close