Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaș în muzica populară: cântăreața Laura Lavric este acuzată că și-a luat la palme un coleg, la o nuntă

Scandal uriaș în muzica populară: cântăreața Laura Lavric este acuzată că și-a luat la palme un coleg, la o nuntă

artista de muzica populara
Laura Lavric este acuzată că și-a lovit un coleg, la o nuntă FOTO: captură video Antena3
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2024   •   11:29

Scandal uriaş în muzica populară. Cunoscuta interpretă Laura Lavric este acuzată că a lovit un coleg de faţă cu mirii, la o nuntă din județul Iași. 

Incidentul ar fi pornit de la o neînţelegere legată de programul muzical al celor doi artiști. Povestea, însă, este spusă diferit... Tânărul interpret o acuză pe Laura Lavric de faptul că l-ar fi lovit și l-ar fi jignit, în timp ce artista neagă și spune că n-a fost vorba de așa ceva.

Cei doi erau invitați să cânte la aceeași nuntă. Tânărul interpret spune că Laura Lavric ar fi venit mai devreme la eveniment și i-ar fi încurcat lui programul muzical, dar Laura Lavric spune că a venit la timp și nu a afectat programul, dar că interpretul ar fi avut un comportament nepotrivit față de miri.

Poliția va face acum lumină în acest caz, pentru că interpretul a depus o plângere  împotriva Laurei Lavric, lucru confirmat de IPJ Iași.

×
Subiecte în articol: nunti Laura Lavric scandaluri
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close