Antena 3 CNN Actualitate Scandal pe o stradă din București. Furios că i se ridica mașina, un șofer a lovit un polițist în cap cu o sticlă

Scandal pe o stradă din București. Furios că i se ridica mașina, un șofer a lovit un polițist în cap cu o sticlă

masina de politie
În cauză au intervenit și polițiști ai Secției 14 Poliție, care au întocmit un dosar penal pentru ultraj. FOTO: Hepta
de Bianca Chirilă    |    02 Sep 2024   •   18:36

Un echipaj de poliție a fost atacat, duminică, de un bărbat pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, după ce a încercat să-i ridice mașina pentru că era staționată neregulamentar. Unul dintre polițiști a fost lovit în cap cu o sticlă.

„Duminică, 1 septembrie 2024, membrii unui echipaj al Poliției Locale Sector 4, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost agresați fizic și verbal de către un cetățean al cărui autoturism urma să fie ridicat pentru staționare neregulamentară”, a transmis Poliția într-un comunicat.

În urma altercației, unul dintre membri echipajului a ajuns la spital, cu profunde traumatisme în zona feței, după ce a fost lovit cu o sticlă, și va avea nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

„Partenerul său de echipaj, surprins în aceeași altercație, la care au aderat și alte persoane, rude ale agresorului, a fost și el rănit ușor și va avea nevoie de trei zile de îngrijiri medicale până la recuperarea completă”, se mai precizează în comunicat.

În cauză au intervenit și polițiști ai Secției 14 Poliție, care au întocmit un dosar penal pentru ultraj.

×
Subiecte în articol: politisti atacati București sector 4
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close