Antena 3 CNN Actualitate Scandalul palmierilor continuă. Unde au ajuns arborii scoşi

Scandalul palmierilor continuă. Unde au ajuns arborii scoşi

Continuă scandalul palmierilor plantaţi de primarul Sectorului 3 şi smulşi de edilul Capitalei. Primarul Negoiţă îl atacă dur pe Nicuşor Dan. S-a ajuns la cele mai grave acuzaţii: îi recomandă un consult medical.

de Radu Tiliță    |    16 Mai 2023   •   13:02

Trei palmieri au fost plantaţi, în această dimineaţă, în faţa primăriei Sectorului 3, în locul în care primarul Negoiță a spus ieri va vor fi numai buni de plantat. Sunt trei palmieri dintre cei zece scoşi ieri de primarul general al Capitalei.

Primarul Negoiţă a declarat că dacă palmierii vor trece de această iarnă este hotărât să cumpere mult mai mulţi şi să se ajungă în următorii ani la zeci de mii de palmieri plantaţi pe raza sectorului pe care îl păstoreşte în acest mandat.

Citeşte şi: Primăria Capitalei scoate palmierii puşi de Robert Negoiţă în zona Unirii. Ar fi fost plantaţi ilegal

"În mod evident îi vom planta. Într-un oraş care este cu aşa de mari probleme de calitatea aerului, orice plantă care este furnizoare de oxigen este benefică.

Dacă ne ajută Bunul Dumnezeu şi demonstrăm în timp că acest timp de palmier, acest tip de plantă, trăiește foarte bine în Bucureşti, păi nu înmulţim noi, nu facem noi zeci de mii de palmieri", a precizat Robert Negoiţă

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close