Antena 3 CNN Actualitate Scandal în urma strângerii de donații pentru copiii bolnavi! O femeie din Constanța a fost acuzată de înșelăciune

Scandal în urma strângerii de donații pentru copiii bolnavi! O femeie din Constanța a fost acuzată de înșelăciune

Scandal în urma strângerii de donații pentru copiii bolnavi! O femeie din Constanța a fost acuzată de înșelăciune
foto: Pixabay.com
28 Feb 2019   •   08:40

Scandalul stângerilor de fonduri pentru copiii bolnavi pe Internet ia o amploare fără precedent.

Tot mai mulţi părinţi o acuză pe fondatoarea din Constanţa că nu le-a mai trimis banii adunaţi din donaţii. Două plângeri penale au fost deja depuse la Poliţie.

În replică, femeia acuzată de înşelăciune spune că are acte care dovedesc că nu a furat niciun leu. Şi promite că toate donaţiile vor ajunge în contul celor care au nevoie.

„Voi v-aţi bătut joc de mine, de bunătatea mea şi de reputaţia mea. Eu vă trimit în fiecare zi câte o mie de euro pentru că aşa vor muşchii mei!” este răspunsul şocant pe care l-au primit rudele unui tânăr bolnav de cancer. Oamenii şi-au pus toate speranţele în femeia din Constanţa, pentru că era cunoscută drept pentru campaniile de strângere de fonduri pe Facebook. Spun că nu au primit niciun ban din cei 7.700 de euro strânşi din donaţii. Şi familia unei fetiţe din Neamţ susţine că are de recuperat de la femeia din Constanţa 40 de mii de euro. Părinţii au depus plângere la poliţie în acest caz.

Tânăra care a iniţiat campaniile umanitare promite că toţi banii vor ajunge la familille pacienţilor, dar după ce va deschide o fundaţie. Şi neagă toate acuzaţiile de înşelăciune.

×
Subiecte în articol: donatii copiii bolnavi femeie cancer
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close