Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Regie. Studenţii rămân fără baruri!

Scandal în Regie. Studenţii rămân fără baruri!

Scandal în Regie. Studenţii rămân fără baruri!
08 Feb 2007   •   00:10

Un adevărat scandal a fost stârnit în Regie, după ce rectorul Politehnicii a propus desfiinţarea barurilor şi a discotecilor din campusul universitar. În locul lor vor apărea biblioteci, magazine, librării şi săli de lectură, spune Ecaterina Andronescu. Patronii barurilor resping vehement propunerea, în timp ce studenţii sunt împărţiţi deja în două tabere. Ecaterina Andronescu susţine că ideea desfiinţării barurilor a venit, culmea, chiar de la studenţi.

De mai multe ori tinerii s-au plâns conducerii campusului că nu pot dormi şi nu pot învăţa din cauza muzicii şi a gălăgiei făcute de colegi. Pe lângă asta, era nevoie de un campus cu adevărat european - în care întreprinzătorii pot deschide afaceri, dar de altă natură. În consecinţă, patronii au de ales: fie se reprofilează, fie rămân fără afacere, pentru că Politehnica nu le va prelungi contractele.

Şi organizaţiile studenţeşti se implică în scandal, plănuind să facă un sondaj în rândul tinerilor din Regie pentru a afla ce-şi doreşte majoritatea. Rectorul Politehnicii promite că rezultatele acestui sondaj vor fi analizate în Biroul Senatului, urmând a se lua o decizie în concordanţă cu doleanţele studenţilor. Propunerea Ecaterinei Andronescu se poate oricum concretiza abia după ce contractele cu barurile din campus vor fi reziliate. Altfel spus, barurile şi discotecile din Regie rămân la locul lor cel puţin pentru câteva luni.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close