Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaș între două familii din Neamț, după un denunț la 112 despre nerespectarea carantinei

Scandal uriaș între două familii din Neamț, după un denunț la 112 despre nerespectarea carantinei

Opt persoane dintr-o localitate din județul Neamț s-au luat la bătaie. Scandalul a pornit de la bănuiala că o familie a anunțat autoritățile că o alta nu respectă măsurile de restricție impuse pe perioada stării de alertă.

Scandal uriaș între două familii din Neamț, după un denunț la 112 despre nerespectarea carantinei
27 Iun 2020   •   16:50

Cele două familii ar fi avut niște conflicte mai vechi. Forțele speciale au fost nevoite să intervină în acest incident.

Persoanele care au luat parte la scandalul violent au vârste cuprinse între 19 și 51 de ani.

"Există un pământ cumpărat de băiatul meu care lor nu le aparţine. Cu acte în regulă. De la aia se trage toată treaba. Sunt 13 inşi care fac legea în Bodeşti. Ei bănuiau că un ginere de-al lor, un neam de-al lor venit din Italia. Şi bănuieşte că noi l-am fi pârât la 112 că nu respectă carantina", a explicat unul dintre ei, potrivit observator.tv.

Bărbatul a explicat că între familia lui și cea rivală există un scandal mai vechi, iar aseară ar fi fost oprit în mijlocul drumului și i s-ar fi reproșat că el ar fi sunat la Poliție să anunțe că nu se respectă măsurile de restricție. De aici până la o bătaie în toată regula a mai fost doar un singur pas.

Șapte persoane au suferit leziuni în urma conflictului și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

×
Subiecte în articol: Neamţ
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Statul a îndatorat fiecare român cu 5.400 e euro. Ce a făcut cu banii
x close