Antena 3 CNN Actualitate Cum arată satul din România, faimos pe internet. A strâns 75.000 de aprecieri la o singură poză

Cum arată satul din România, faimos pe internet. A strâns 75.000 de aprecieri la o singură poză

Un sat din România a ajuns faimos după ce o româncă a postat pe internet o imagine cu un peisaj de pe meleagurile acestuia. Mai mulți oameni din întreaga lume au rămas surprinși de frumusețea locului.

New Project (55)
Cum arată satul din România, faimos pe internet. A strâns 75.000 de aprecieri la o singură poză Sursa foto: Gabriela Nicoleta
de Ioana Mircea    |    18 Mai 2023   •   11:39

Gabriela Nicoleta este românca, care reușit să facă satul Şirnea din comuna Fundata, judeţul Braşov, faimos pe internet. Imaginea din Şirnea a făcut înconjurul lumii şi a strâns mai mult de 75.000 de like-uri.

Oamenii de peste hotare au fost fascinați de peisaj, iar mulţi dintre aceştia au spus că şi-ar dori să locuiască aici. În imagine, Nicoleta a surprins o cabană din lemn, înconjurată de verdeaţă şi dealuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ne-au plăcut foarte mult peisajul, liniştea şi ne-au adus aminte de copilărie, de serile petrecute la bunici. Sincer nu m-am aşteptat. Am primit o notificare ca o sugestie să mă înscriu în acel grup. Şi am ales o locaţie de la mine din ţară care îmi place şi asta a fost, Fundata", a spus Gabriela Nicoleta.

Citeşte şi: Ministrul Mediului: "Mergem mai departe cu planul de acţiune pentru ursul brun"

Fotografia a fost publicată pe un grup creat în timpul pandemiei, iar scopul declarat a fost acela de a-i face pe oameni să se simtă mai puţin singuri şi izolaţi. Însă, mai mult decât atât, acesta s-a dovedit a fi un mijloc foarte bun de promovare turistică, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Fundata
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close