Antena 3 CNN Actualitate Şase hoţi care au jefuit un bancomat din Ilfov, prinşi de poliţişti

Şase hoţi care au jefuit un bancomat din Ilfov, prinşi de poliţişti

Şase hoţi care au jefuit un bancomat din Ilfov, prinşi de poliţişti
05 Apr 2009   •   16:52

Jaf şi urmăriri ca în filme în acestă dimineaţă în Capitală. Şase indivizi care au prădat un bancomat din dreptul institutului Ana Aslan, au fost prinşi de mascaţi. Un bărbat, paznic al Institutului, a ajuns la spital după ce a fost bătut şi legat de infractori. La ora cinci dimineaţa cei şase bărbaţi au oprit în faţa bancomatului din dreptul institutului Ana Aslan din Ilfov. Bancomatul este prins într-un perete de beton aşa că şansele ca să poată fi smuls sunt destul de mici. Ei au apelat însă la altă variantă: au sărit gardul, l-au bătut pe paznic şi au furat banii din bancomat.

Doi dintre cei şase au fugit cu un taxi, iar ceilalţi patru au demarat cu propiul autoturism spre Capitală. Pe drum au fost însă ochiţi de poliţişti care au pornit în urmărirea lor. La câţiva kilometri, în partea de Nord a Bucureştiului infractorii au fost prinşi şi banii recuperaţi.

Cei şase suspecţi au fost duşi la poliţie şi vor fi prezentaţi parchetului cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close