Antena 3 CNN Actualitate Sarkozy şi-a comandat un postament pentru declaraţia din Parlamentul României (VIDEO)

Sarkozy şi-a comandat un postament pentru declaraţia din Parlamentul României (VIDEO)

Sarkozy şi-a comandat un postament pentru declaraţia din Parlamentul României <font color=red>(VIDEO)</font>
31 Ian 2008   •   19:05

Preşedintele Franţei vrea să facă impresie bună în vizita-fulger pe care o va efectua luni în România. Nicolas Sarkozy şi-a comandat un postament special pentru momentul în care se va adresa parlamentarilor români. În Parlament, se lucrează la foc automat pentru pregătirea vizitei de luni. Şi agitaţia este normală, dacă ţinem cont că Nicolas Sarkozy a avut cereri speciale. El a solicitat un birou personal, o sală pentru presa care îl însoţeşte, dar şi un stativ surpriză. Pentru că este mic de statură, stativul comandat trebuie să fie de aproximativ 20 de centimetri.

SARKOZY CEL MARE:  

O surpriză ar putea avea preşedintele francez însă chiar de la români. Un bijutier din Târgu-Jiu a făcut pentru iubita lui Nicolas Sarkozy un inel special. Ovidiu Pârâianu spune despre creaţia sa că are o greutate de 5,12 grame, este ornat cu 12 pietre preţioase, dintre care 4 briliante, 4 zafire şi 4 rubine.

Potrivit presei occidentale, preşedintele Nicolas Sarkozy ar vrea să cumpere inelul pentru Carla Bruni şi ar da pe el 6.000 de dolari.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close