Antena 3 CNN Actualitate Săraci şi umiliţi stau la coadă în miez de noapte pentru a prinde ajutoarele de la UE. "Nu avem ce pune pe masă!"

Săraci şi umiliţi stau la coadă în miez de noapte pentru a prinde ajutoarele de la UE. "Nu avem ce pune pe masă!"

Săraci şi umiliţi stau la coadă în miez de noapte pentru a prinde ajutoarele de la UE. "Nu avem ce pune pe masă!"
de O.P.    |    10 Oct 2013   •   05:45

Zeci de oameni îndură frigul nopţii pentru a primi ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană. Pentru că autorităţile le oferă produsele pe criteriul "primul venit, primul servit" oamenii stau cu zilele la cozi. Şi-au luat haine groase şi ceva de mâncare şi aşteaptă să primească ce li se cuvine.

Zeci de oameni s-au adunat încă din cursul nopţii la coadă la alimentele europene. Pentru că nu li s-a dat niciun număr de ordine, oamenii şi-au adus pături şi scaune pentru a prinde un loc cât mai în faţă.

Oamenii se plâng că din cauza sărăciei abia mai au ce pune pe masă şi spun că ajutoarele alimentare sunt mai mult decât binevenite.

Anul acesta, oamenii vor primi, printre altele, făină, paste, roşii în suc propriu, zacuscă dar şi miere. Ajutoarele sînt împărţite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti şi sînt plătite cu bani de la uniunea europeană.

×
Subiecte în articol: mancare sărăcie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close