Antena 3 CNN Life Cum scapi de excesul de piele lăsată după slăbire. Metoda care stimulează producția de colagen și elastină

Cum scapi de excesul de piele lăsată după slăbire. Metoda care stimulează producția de colagen și elastină

piele lasata getty images
Piele lăsată după pierderea kilogramelor nedorite. Sursă foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2024   •   16:00

Cu toate că slăbitul aduce multe beneficii, pielea nu se adaptează mereu atât de ușor, motiv pentru care specialiștii ne recomandă să o ajutăm de la exterior, cu tehnologii de ultimă generație.

"Este o problemă des întâlnită mai ales la femei. O altă problema cu care se confruntă doamnele atunci când sunt într-un proces de slăbire este pielea lăsata, pentru că se elimină grăsimea dintr-o anumită zona, fie că este la abdomen sau la brațe, și rămâne un surplus de piele pe care noi trebuie să-l tratăm cu proceduri de remodelare corporală, bazate pe radiofrecvență și vacuum.", a spus Patricia Nahaiciuc, specialist în remodelare corporală.

Radiofrecvența ajută pielea lăsată prin încălzirea controlată a straturilor profunde, stimulând producția de colagen și elastină. Acest proces determină contracția imediată a fibrelor de colagen, oferind un efect de lifting. Pe termen lung, se îmbunătățește textura și elasticitatea pielii datorită regenerării colagenului.

Se recomandă, de asemenea, o alimentați echilibrată. Consumă proteine de calitate pentru a susține producția de colagen și elastină. Include în dietă carne slabă, pește, ouă, nuci și semințe. Iar acizii grași esențiali, Omega-3 și Omega-6, sunt esențiali pentru sănătatea pielii.

Peștii grași, cum ar fi somonul, și semințele de in sunt surse excelente.

Pentru a avea o piele fermă, este esențial să adopți un stil de viață sănătos. Renunță la fumat, deoarece acesta afectează elasticitatea pielii și contribuie la îmbătrânirea prematură.

Asigură-te că dormi suficient pentru a sprijini regenerarea celulară și menținerea sănătății pielii. De asemenea, redu consumul de alcool, deoarece poate deshidrata pielea și afecta starea ei generală.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close