Antena 3 CNN Actualitate Sam Mendes va regiza ?Preacher?, un film cu tematică supranaturală

Sam Mendes va regiza ?Preacher?, un film cu tematică supranaturală

Sam Mendes va regiza ?Preacher?, un film cu tematică supranaturală
30 Oct 2008   •   14:54
Sam Mendes va regiza pentru Columbia Pictures o adaptare a seriei de benzi desenate ?Preacher?.

Povestea a fost dezvoltată de Garth Ennis şi Steve Dillon de-a lungul a 75 de numere, între 1995 şi 2000. Seria a fost recompensată cu multe premii, printre care şi 4 premii Eisner, echivalentul Oscarurilor pentru comic books.

Un predicator dintr-un oraş texan, Jesse Custer, ajunge să fie posedat de Genesis, o fiinţă supranaturală care a fost zămislită dintr-un înger şi un demon. Genesis deţine binele suprem şi răul suprem, fiind o făptură la fel de puternică precum Dumnezeu. Jesse Custer devine astfel unul dintre cei mai puternici oameni de pe pământ şi porneşte într-o călătorie emblematică în care binele se va lupta permanent cu răul.

Proiectele cinematografice cu tematică supranaturală sunt puţin diferite de ce a regizat Sam Mendes până acum, el fiind cunoscut pentru ?American Beauty? şi pentru ?Revolutionary Road?, un film cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, care se lansează în ianuarie 2009.

Cu toate acestea Mendes nu este chiar nou în ecranizarea unor benzi desenate. Puţini ştiu că filmul ?Road To Perdition? a fost de asemenea o adaptare a unui comic book.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close