Antena 3 CNN Actualitate Turişti germani, aventură periculoasă în timpul vacanței lor în România. Au rămas cu rulota suspendată deasupra unei râpe

Turişti germani, aventură periculoasă în timpul vacanței lor în România. Au rămas cu rulota suspendată deasupra unei râpe

Intervenţie dramatică a salvamontiştilor pe Ceahlău. O familie din Germania a rămas suspendată cu rulota deasupra unei râpe, pe un drum interzis.

Salvamont NEAMT
Turişti germani, aventură periculoasă în timpul vacanței lor în România. Au rămas cu rulota suspendată deasupra unei râpe Sursa foto: Salvamont NEAMT/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   18:01

Turiștii germani au intrat cu rulota pe un drum forestier cu acces restricționat, iar vehiculul a rămas suspendat deasupra unei râpe de 30 de metri.

După ce au rămas blocați, turiștii au alertat autoritățile sunând la 112.

Grozăvia turiștilor germani a fost povestită de Salvamont Neamț, pe Facebook:

Familia a rămas blocată, cu rulota, deasupra unei prăpastii

"În urmă cu câteva momente am finalizat o intervenție prin care am evacuat o familie de cetățeni germani aflată, să zicem în dificultate și cu ditamai camperul în iminenţa de a se prăbuși în gol vreo 30 de metri.

Veniți dintr-o țară în care și muscă e amendată dacă se așează pe alt wursti decât are voie, turiștii au ignorat semnele și avertizările amplasate la intrarea pe drumurile forestiere unde este și la ei și la noi - interzisă circulația publică și după mai multe tentative de suspendare au reușit să pună autorulota la cumpăna desupra unei râpe de peste 30 metri.

Au sunat la 112 și s-a rezolvat grație și noilor utilaje de troliere de pe autospecialele primite de la DSU.

Nu știm cum au dres-o cu restul autorităților dar știm sigur că dacă o familie de-a noastră făcea balciul asta într-o duminică prin pădurile din Bavaria toată povestea ar fi umplut Bild-ul și Der Spiegel, cu povestea turiștilor necivilizati care oripilează Doicilandul", este mesajul transmis de Salvamont Neamţ.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close