Antena 3 CNN Actualitate S-au încheiat calificările la Class One Romania Grand Prix (VIDEO)

S-au încheiat calificările la Class One Romania Grand Prix (VIDEO)

S-au încheiat calificările la Class One Romania Grand Prix <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Sep 2007   •   13:23

Class One Romania Grand Prix şi-a turat sâmbătă motoarele. Bărcile au fost lansate la apă, iar sesiunea de calificări i-a ţinut, pe spectatori, cu sufletul la gură. Nu a lipsit nimic: viteză, adrenalină şi incidente. Vedeta concursului de bărci viteză, şeicul din Qatar va porni în cursă de pe locul al 3-lea. Pregătirile pentru calificări au trecut extrem de repede. Piloţii şi staff-ul tehnic abia avut timp să-şi tragă sufletul şi facă ultimele verificări la bărcile de milioane de euro. La ora 15 a dat startul nebunei.

Fiecare barcă a parcurs 19 ture. Piloţii şi-au aratăt priceperea. Au dat ce era mai bun din ei. Campionul mondial Steve Curtis a reconfirmat şi la Mamaia că este şeic pe apă. Vedeta de la Mamaia, şeicul Qatarului a prins doar locul trei. Pilotul cu sânge albastru nu şi-a dezamăgit pe fani şi speră ca mâine să fie mai bun. Au fost şi incidente. Una dintre bărcile echipei norvegiene Foresti & Suardi nu a mai terminat cursa de calificare. Motorul bărcii a cedat.

Chiar dacă azi au fost doar calificarile, iubitorii de formula 1 pe apă au îndurat frigul şi ploaia de la Mamaia. Organizatorii spun că mâine la Class One Roamnia Grand Prix sunt aşteptaţi în jur de 100.000 de oameni.

ZIUA CALIFICĂRILOR LA CLASS ONE ROMANIA GRAND PRIX

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close