Antena 3 CNN Actualitate Românul de 33 de ani căruia i s-a făcut rău în timpul zborului Paris-Cluj a murit. Venea să-și anunțe mama că va avea un nepot

Românul de 33 de ani căruia i s-a făcut rău în timpul zborului Paris-Cluj a murit. Venea să-și anunțe mama că va avea un nepot

barbat resuscitat avion paris cluj antena 3 CNN
Unui român i s-a făcut rău în timpul unui zbor cu ruta Paris-Cluj | Sursă foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    07 Aug 2024   •   11:02

Românul căruia i s-a făcut rău, marți, în timpul zborului Paris-Cluj a muritTânărul în vârstă de 33 de ani voia să îşi anunţe mama că va avea un nepot. El venea acasă, alături de soţia lui, după 4 ani. Bărbatul urmează să fie adus din Frankfurt în ţară în zilele următoare.

Bărbatul avea 33 de ani și venea în țară împreună cu soția pentru a le spune rudelor din Negrești-Oaș, din județul Maramureș, că vor avea un copil.

De 4 ani nu mai fuseseră în România. Aici, urmau să se revadă cu cei dragi și să le dea vestea cea mare.

„Este însărcinată şi chiar voia să-i dea vestea mamei lui Mişu şi că o să aibă surpriza băieţel sau fetiţă", spune vărul bărbatului, potrivit Observator.

La scurt timp după ce avionul a decolat din Paris spre Cluj-Napoca, bărbatului i s-a făcut rău. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi avut o criză de epilepsie.

Însoțitorii de bord i-au acordat pasagerului primul ajutor și au efectuat manevre de resuscitare. Apoi, aeronava a aterizat de urgență la Frankfurt.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

După 5 ore de întârziere, avionul a ajuns pe aeroportul din Cluj, însă fără bărbat, doar cu soția acestuia.

Bărbatul urmează să fie adus din Frankfurt în țară în zilele următoare.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close