Antena 3 CNN Actualitate Românii umblă cu bulina vopsită pe blocuri

Românii umblă cu bulina vopsită pe blocuri

Românii umblă cu bulina vopsită pe blocuri
13 Iun 2007   •   15:46

Bulinele roşii vopsite pe blocurile cu risc de prăbuşire la cutremur au început să dispară. În Ploieşti, la doar 2 săptămâni după ce au fost aplicate, bulinele au fost acoperite de un strat de var. Locatarii unuia dintre blocurile cu bulina vopsită recunosc faptul că bulina aplicată pe clădire scade drastic preţul apartamentelor, dar nu-şi pot imagina cine este vinovat.

Unii vecini îl suspectează pe un locatar, pentru că acesta căuta să-şi vândă urgent apartamentul la preţul unuia dintr-un bloc mai sigur în caz de cutremur. Oamenii legii vor deschide o anchetă pentru a descoperi vinovatul. Locatarii blocului sunt revoltaţi pentru că preţul apartamentelor a scăzut la mai mult de jumătate şi sunt de părere că expertizarea nu a fost făcuta corect.

Vopsită sau nu, bulina roşie există în acte. Aşa că cine vrea să vândă sau să cumpere un apartament în aceste blocuri va avea probleme. În Ploieşti, bulinele roşii de avertizare au fost aplicate pe 25 de blocuri aflate în cele mai vechi cartiere din oraş

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close