Antena 3 CNN Actualitate Românii nu îşi permit să se mute în blocuri noi

Românii nu îşi permit să se mute în blocuri noi

Românii nu îşi permit să se mute în  blocuri noi
15 Feb 2007   •   18:49

Preţurile pentru apartamentele noi rămân prohibitive. Deşi se construiesc blocuri cu o viteză ameţitoare, puţini sunt cei care îşi permit să se mute în noile complexe rezidenţiale. Cu toate că preţurile pe metru pătrat pleacă de la sume similare cu cele din blocurile vechi, suprafeţele semnificativ mai mari sunt cele care fac diferenta.

Filmuleţe de prezentare, machete care-ţi iau ochii şi pliante la toate colţurile. Semn că dezvoltatorii imobiliari sunt gata să facă orice ca să-şi vândă marfa. Deşi oferta este generoasă şi de multe ori amabalajul îţi ia ochii, preţurile îi ţin departe pe mulţi doritori să se mute în casă nouă. La preţurile actuale doar persoanele cu venituri de peste 1000 de euro işi pot permite să cumpere.

Cu toate acestea, dezvoltatorii imobiliari reuniţi la un târg de profil speră să vândă chiar şi apartamentele încă neconstruite. Ca să-şi atragă clienţii se gândesc la tot felul de promoţii. Astfel cei care vor incheia contracte în perioada târgului vor primi pe lângă apartamentul cumpărat şi o plasmă sau o excursie în Grecia.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close