Antena 3 CNN Actualitate "România înseamnă fiecare dintre noi. Să găsim mai multe motive să zâmbim"

"România înseamnă fiecare dintre noi. Să găsim mai multe motive să zâmbim"

"România înseamnă fiecare dintre noi. Să găsim mai multe motive să zâmbim"
01 Dec 2013   •   09:02

România înseamnă fiecare dintre noi, a afirmat Răzvan Pascu, managing Director Travel Communication Romania, în cadrul unei ediţii speciale a "Ştirilor dimineţii" dedicată Zilei Naţionale a României.

"România este una dintre cele mai frumoase ţări pe care le-am văzut", a mai spus Răzvan Pascu, care a vorbit despre mixul de influenţe care ne defineşte ca popor. "Avem influenţe de toate felurile. Dacă mergem în Delta sunt lipoveni, dacă mergem în Transilvania sunt influenţe austriece".

Răzvan Pascu a vorbit şi despre cât de important este pentru un popor să zâmbească şi să găsească cât mai multe motive pentru a fi fericiţi, pentru că ele există.

În turism, zâmbetul este lucrul care lipseşte în România. Şi nu neapărat infrastructura. Am văzut foarte multe ţări în lumea asta: am fost în Africa, în Asia, iar acolo infrastructura nu era atât de bună, însă te simţi acolo ca un adevărat rege, pentru că ştiu cum să te facă să zâmbeşti.


De 1 Decembrie, Antena 3 a pregătit un program spectaculos, o zi plină de ediţii speciale.

Antena3 vine cu cinci propuneri de valori naţionale şi cu cinci echipe
(formate din vedetele televiziunii, precum şi invitaţi reprezentativi) care le susţin. Găsiţi pe www.Antena3.ro pledoariile celor cinci echipe, prezentate pe parcursul zilei de 1 Decembrie la Antena3 şi VOTEAZĂ BRAND-UL ROMÂNIEI.

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close