Antena 3 CNN Actualitate Românii nu mai au nevoie de viză pentru a intra în Thailanda. Anunţul MAE

Românii nu mai au nevoie de viză pentru a intra în Thailanda. Anunţul MAE

Thailanda - getty
Templu budist din Thailanda. Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2024   •   21:59

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută implementarea, începând cu data de 15 iulie 2024, a deciziei Regatului Thailandei de a include România, alături de alte state, pe lista ţărilor ai căror cetăţeni pot călători în această ţară fără a avea obligaţia obţinerii vizei de intrare pentru o durată de până la 60 de zile, transmite instutuţia printr-un comunicat.

Astfel, începând din 15 iulie, românii care călătoresc în Thailanda în scop de turism sau de afaceri pentru o durată de maximum 60 de zile vor fi exceptaţi de la obligaţia obţinerii unei vize de intrare.

"Includerea României pe lista statelor ai căror cetățeni nu au nevoie de viză pentru intrarea în Regatul Thailandei Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută implementarea, începând cu data de 15 iulie 2024, a deciziei Regatului Thailandei de a include România, alături de alte state, pe lista țărilor ai căror cetățeni pot călători în această țară fără a avea obligația obținerii vizei de intrare pentru o durată de până la 60 de zile.

Astfel, începând cu această dată, cetățenii români care călătoresc în Regatul Thailandei în scop de turism sau de afaceri pentru o durată de maximum 60 de zile vor fi exceptați de la obligația obținerii unei vize de intrare.

Decizia autorităților thailandeze este rezultatul demersurilor susținute ale MAE, inclusiv prin intermediul Ambasadei României la Bangkok, care au vizat facilitarea procesului de eliminare a vizelor pentru cetățenii români care călătoresc în scop turistic în această țară", a transmis Ministrul Afacerilor Externe în comunicat. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close