Antena 3 CNN Actualitate Românii pot să cumpere acțiuni la Hidroelectrica. Până la ce dată se pot face achizițiile și cât costă o acțiune

Românii pot să cumpere acțiuni la Hidroelectrica. Până la ce dată se pot face achizițiile și cât costă o acțiune

Hidroelectrica a intrat recent pe lista companiilor care își tranzacționează acțiunile la Bursa de Valori București, iar românii pot acum să devină acționari ai companiei. Până la ce dată se pot cumpăra acțiuni și cât costă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   15:23

În cadrul Conferinței Income Magazine Corporate au fost discutate beneficiile și câștigurile unei astfel de investiții la Hidroelectrica.

"Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a rămas consecventă pe poziții și am inclus în cadrul strategiei de dezvoltare capital.

Primul obiectiv principal fiind lista pe piața de capital și ca specific revizarea cadrului regrementabil și ar presupune reducerea timpului de aprobare. Avem rezultate bune și putem intra pe piața emergentă" a declarat Gabriel Grădinescu Vicepreședinte Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Pe bursă, compania vinde peste 17% din acțiuni, iar interesul este unul uriaș.

Citește șiSebastian Burduja, ministrul Energiei, despre listarea Hidroelectrica la Bursă: "Nu înseamnă că ne vindem țara"

"Suntem gazele naturale a acestei companii și ne bucuram că s-a materializat acest lucru și că listarea e pe Bursa de Valori București. Tot ce pot să vă spun e că e bine să investim în acțiuni și în obligațiuni", a declarat Adrian Tănase Director General Bursa de Valori București.

Acțiunile se pot cumpăra până pe data de 4 iulie, iar prețul unei acțiuni este de 112 lei.

Investitorii pot achiziționa minim 50 de acțiuni Hidroelectrica.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close