Antena 3 CNN Actualitate Român de 28 de ani, dispărut în Germania. Apelul poliției: "Cine l-a văzut să sune la 112"

Român de 28 de ani, dispărut în Germania. Apelul poliției: "Cine l-a văzut să sune la 112"

Un tânăr român, în vârstă de 28 de ani, este de negăsit după ce a dispărut în Germania. Familia lui şi autorităţile au lansat un apel către populație.

BeFunky-collage (13)
Român de 28 de ani dispărut în Germania. Apelul poliției: "Cine l-a văzut să sune la 112" Sursa foto: jurnalemigrant.com
de Claudia Popovici    |    22 Iun 2023   •   21:52

Potrivit familiei, Asavei Gheorghe, în vârstă de 28 de ani lucra în Germania şi până în februarie 2023 ținea legătura în mod constant cu familia s din România.

Îngrijoraţi că tânărul nu mai dădea niciun semn de luni bune, familia a sesizat la Poliţie dispariția sa. În acest context, au fost sesizate şi autorităţile din Germania. 

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Orice detaliu poate conta, așadar dacă aveți vreo informație care ar putea ajuta la găsirea sa nu ezitați să sunați la 112 sau să contactați cea mai apropiată unitate de poliție.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, citat de jurnalemigrant.com

Semnalmente: Asavei Gheorghe este descris ca având o înălțime de 1,62 m, ochi căprui, păr șaten și o greutate de aproximativ 85 de kg.

 

 

×
Subiecte în articol: roman disparut Germania
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close