Antena 3 CNN Actualitate Rezultatele de laborator în cazul Elodiei Ghinescu vor fi publice luni

Rezultatele de laborator în cazul Elodiei Ghinescu vor fi publice luni

Rezultatele de laborator în cazul Elodiei Ghinescu vor fi publice luni
18 Oct 2007   •   23:15

Anchetatorii cazului avocatei dispărute din Braşov nu au făcut publice, joi, rezultatele de laborator asupra uniformei de poliţist descoperită în urmă cu două săptămâni, într-o râpă din apropiere de Râşnov. Chestorul Gheorghe Popa, care se ocupă de cazul Elodiei Ghinescu, a declarat că motivul pentru care acestea nu au apărut ţine de faptul că hainele au fost găsite într-un mediu umed şi este nevoie ca ele să fie uscate. Procedurile trebuie respectate cu stricteţe pentru ca eventualele probe să fie folositoare. Experţii trebuie să examineze cu minuţiozitate probele, a mai spus chestorul. Acesta a mai precizat că este posibil ca rezultatul să fie făcut public luni, 22 octombrie.

Dacă rezultatele analizelor nu vor prezenta acelaşi material genetic cu cel al poliţistului Cristian Cioacă, atunci contextul dispariţiei trebuie regândit, a spus profesorul de criminalistică Tudorel Butoi, la Marius Tucă Show. Avocatul lui Cristian Cioacă a susţinut că anchetatorii nu au destule probe împotriva clientului său.

Picăturile de sânge găsite în bucătăria familiei Cioacă şi în portbagajul maşinii sunt singurele probe care susţin varianta unei agresiuni între Elodia şi soţul ei.

Anca Bundaru, Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close