Antena 3 CNN Actualitate Revolta românilor care au blocat benzinăriile. George Simion: "Suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua"

Revolta românilor care au blocat benzinăriile. George Simion: "Suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua"

Românii au organizat proteste în mai multe benzinării din ţară, aceştia au mers cu steaguri în mână şi au blocat pompele de carburanţi. Liderul AUR, George Simion, s-a aflat printre protestatari.

George Simion
Revolta românilor care au blocat benzinăriile. George Simion: Suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua Sursa foto: George Simion | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Dec 2022   •   14:54

După votul negativ al Austriei, liderul AUR, George Simion, continuă seria protestelor organizate în ţară.

Mărşăluind pe străzile din Iaşi, zeci de manifestanţi au ieşit să-şi strige nemulţumirile.

"Trebuie să-i facem pe austrieci să ne respecte! Să nu uităm că reprezintă a doua ţară ca nivel de investiţii în România şi că au obţinut profituri considerabile pe spinarea românilor", a spus un protestatar.

În Gorj, mai mulţi protestatari au blocat pompele unei benzinării, având steagul României în mână.

George Simion afirmă că scopul protestelor este reprezentat de trecerea resurselor naturale ale ţării noastre în proprietatea statului.

"Trebuie să ne punem serios problema ca tot ce înseamnă resursă naturală a ţării să revină sub controlul statului. Altfel, noi nu mai trăim într-o ţară suverană şi nu mai reprezentăm o ţară independentă", a declarat George Simion.

Referitor la scrisoarea lui Lucian Bode, George Simion afirmă că acesta ar trebui să-şi dea demisia. 

"Cred că ar trebui să-şi dea demisia şi să-şi asume acest eşec. Toţi cei care s-au ocupat de dosarul Schengen, toţi cei care au pornit în această aventură şi au fost păcăliţi.

Toţi cei care, de-a lungul vremii, i-au dat Austriei din resursele ţării. Iată că suntem trataţi ca cetăţeni de mâna a doua!", a mai adăugat liderul AUR.

×
Subiecte în articol: protest Iași Gorj George Simion
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close