Antena 3 CNN Actualitate Revelion 2012: Cele mai în vogă trupe româneşti te cheamă la petreceri în toată ţara

Revelion 2012: Cele mai în vogă trupe româneşti te cheamă la petreceri în toată ţara

Revelion 2012: Cele mai în vogă trupe româneşti te cheamă la petreceri în toată ţara
31 Dec 2011   •   11:19

După ce, de Crăciun, am ascultat colinde din moși stramoși și ne-am bucurat de bucate alese, în noaptea dintre ani petrecem pe ritmul celor mai în vogă trupe româneşti. Buna dispoziție este garantată de șampanie și de vinul fiert din belșug.   

Astfel, sâmbătă, 31 decembrie 2011, de la ora 19:30, Primăria Municipiului Bucureşti invită bucureștenii în Piaţa Constituţiei pentru a sărbători împreună trecerea în anul 2012.

Cele mai cunoscute trupe româneşti vor concerta în noaptea de Revelion 2012. Vezi aici programul.

Iris, Proconsul, Bere Gratis, Zdob & Zdub, Vunk, Voltaj, CRBL, Pepe, Direcţia 5 şi Smiley vor urca pe scena din fața Palatului Parlamentului din Bucureşti și vor da tonul distracției.

La miezul nopţii nu va lipsi tradiţionalul foc de artificii. Ultimele minute din 2011 şi primele din Noul An vor fi sărbătorite printr-un spectaculos foc de artificii sincronizat pe ritmuri compuse şi orchestrate de celebrul pianist, Bogdan Ota.

Alte petreceri în stradă, de Revelion,  au fost anunţate în Ploieşti şi Câmpina. Trupele Amadeus, Neylini, Naguale, Elena Gheorghe, VH 2 şi Direcţia 5, vor concerta în noaptea dintre ani şi vor fi prezente la focul de artificii de la miezul nopţii.

Sibiul își invită și el locuitorii în Piața Mare la o megapetrecere unde trupe precum Oldiz Bend, ParadigmaDalma & The Vagabonds şi Jukebox vor concerta în noaptea dintre ani.

Nici ieșenii nu se lasă mai prejos. Invitaţii speciali care vor încinge atmosfera la Iaşi, în noaptea de Revelion 2012 sunt: Deep Central, Arsenie, DJ Project, DJ Sava & Andreea, Etno şi DJ George Punk.

Cargo, Mircea Baniciu, HotelFm, Cover Band, Bestbeat sunt cei alaturi de care veți păși în Noul An dacă 31 decembrie vă găsește în centrul Timișoarei.




×
Subiecte în articol: revelion program Piata Constitutiei
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close