Antena 3 CNN Actualitate Cele mai bune rețete de pus murături. Cum să prepari castraveții în oțet și castraveții în saramură

Cele mai bune rețete de pus murături. Cum să prepari castraveții în oțet și castraveții în saramură

<1 minut de citit Publicat la 14:07 07 Oct 2018 Modificat la 14:07 07 Oct 2018
Cele mai bune rețete de pus murături. Cum să prepari castraveții în oțet și castraveții în saramură

În comuna Băleni Sârbi din Dâmboviţa astăzi este târg de murături.  Antena 3 a prezentat în exclusivitate cele mai bune rețete pentru a mura castraveții.

Aceasta este cea mai bună rețetă de castraveți, în oțet:

Se spală castravetele, se taie cotorul și se așează într-un borcan de 800 de grame. Se așează în poziție verticală. Se pun 2-3 boabe de piper, o foaie de dafin fărâmată, câteva bobițe de muștar, o linguriță de sare, două lingurițe de zahăr, câteva rondele de morcov, o bucățică mică de usturoi, iar pe urmă se pune oțetul, aproximativ 50 de grame. Deasupra se pune o foiță de țelină și apoi mărar, iar apoi se completează cu apă.

Rețetă de castraveți, în saramură:

Se spală castravetele, se taie cotorul și se așează într-un borcan de 800 de grame. Se așează în poziție verticală. Se pun 2-3 boabe de piper, o foaie de dafin fărâmată, câteva bobițe de muștar, două lingurițe de sare,  câteva rondele de morcov, o bucățică mică de usturoi. Deasupra se pune o foiță de țelină și apoi mărar, iar apoi se completează cu apă.

×
x close