Antena 3 CNN Actualitate Restaurantele din Braşov oferă reducere pentru care s-au vaccinat împotriva COVID-19

Restaurantele din Braşov oferă reducere pentru care s-au vaccinat împotriva COVID-19

Restaurantele din Centrul Istoric al Braşovului oferă 10% discount persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19. Acțiunea ospitatității brașovene începe de astăzi, 28 decembrie și se termină pe 28 februarie 2021.

Restaurantele din Braşov oferă reducere pentru care s-au vaccinat împotriva COVID-19
de Iulia Gorgorin    |    28 Dec 2020   •   14:55

Între 28 decembrie și 28 februarie 2021, Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului desfășoară cu susținerea DSP Brașov o campanie de informare legată de vaccinarea anti COVID-19.

Atfel, mai multe restaurante din Centrul Istoric al Brașovului oferă reducere 10% persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva COVID-19.

''Acțiunea demonstrează solidaritatea comercianților brașoveni cu cadrele medicale care reprezintă practiv, prima grupă socio-profesională care se vaccinează în România, Ovidiu Stan'', a transmis Ovidiu Stan, corespondent Antena 3.

Acțiunea din Brașov, unică în Europa

„Prin această acţiune inedită, unică în Europa, arată comercianţii braşoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania. Acţiunea de susţinere a vaccinării anti-COVID-19 este lansată la Braşov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării şi are ca scop susţinerea atât a DSP cât şi a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării”, arată Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului.

Cei care prezintă certificatul de vaccinare primesc 10% discount

Pe lângă afişele special create de asociaţiile iniţiatoare pentru acţiune vor fi afişate la locaţiile participante şi afişele de informare ale DSP.

„Susţinem campania de vaccinare şi ne alăturăm campaniei de comunicare a administraţiei publice fiindcă suntem convinşi că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuşi să revenim la o normalitate şi astfel relansăm domeniul ospitalităţii care a fost grav afectat de virus”, declară Horia Huluban, preşedintele A.C.C.I. Bv.

Acţiunea ospitalităţii braşovene ţine două luni: din 28 decembrie până pe 28 februarie.

Răzvan Chercheș, expert în sănătate publică, a lăudat această inițiativă și spune că ea ar trebuie să fie preluată și în restul orașelor.

×
Subiecte în articol: restaurante Brașov vaccin COVID-19 reducere
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close