Antena 3 CNN Actualitate Reşiţa. Scandal provocat de o pensionară care a adunat zeci de câini într-un adăpost improvizat (VIDEO)

Reşiţa. Scandal provocat de o pensionară care a adunat zeci de câini într-un adăpost improvizat (VIDEO)

Reşiţa. Scandal provocat de o pensionară care a adunat zeci de câini într-un adăpost improvizat (VIDEO)
15 Mai 2010   •   14:14

Scandal cu îmbrânceli ca la uşa cortului, din cauza unei pensionare din Reşiţa care are o pasiune mai deosebită: ea a adunat zeci de câini vagabonzi pe care îi găzduieşte într-un adăpost improvizat. Locuitorii din apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde se află adăpostul pentru câini, spun că patrupedele sunt violente, atacă oamenii, fac gălăgie şi mizerie.

Pentur că discuţiile şi cererile lor de a lichida adăpostul nu a avut nici un rezultat, oamenii au chemat reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare. Cu toate acestea, nimeni nu a făcut nimic pentru că animalele sunt pe o proprietate privată. Vecinii sunt revoltaţi pe femeie şi au ajuns să aibă dispute aprinse cu aceasta.

Mai grav este faptul ca în apropierea adăpostului pentru câini, la nici 50 de metri, este Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Cei de acolo nu au luat însă nicio măsură împotriva femeie, mai ales pentru că aceasta a fost asistentă medicală timp de 40 de ani, iar oamenii ştiu că aceasta este pasiunea ei şi spun că nu au ce să-i facă.

Chiar dacă femeia are cele mai bune intenţii faţă de animale, vecinii nu mai vor să suporte situaţia din cauza mirosului.

De de cealaltă parte, şi femeia este revoltată de atitudinea vecinilor.



Antena 3




×
Subiecte în articol: scandal Reşiţa caini animale vecini
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close