Antena 3 CNN Actualitate Repetiţie pentru Ziua Forţelor Terestre Române

Repetiţie pentru Ziua Forţelor Terestre Române

Repetiţie pentru Ziua Forţelor Terestre Române
21 Apr 2007   •   14:09

În Parcul Izvor, sâmbătă dimineaţa, s-au făcut ultimele pregătiri pentru Ziua Forţelor Terestre Române, care va fi serbată cu mare fast luni. La ultima repetiţie a venit şi ministrul apărării Teodor Meleşcanu. Repetiţiile au început de dimineaţă, când paraşutiştii au împânzit cerul. Deşi vremea e frumoasă, condiţiile nu au fost la fel de bune în aer. ?A fost f bine, am avut probl sus, vântul e f puternic, nu ne aşteptam?, a declarat Gherghiţă Aldea, paraşutist.

Demnostraţiile de paraşutism nu vor fi singurele pe care bucureştenii le vor putea urmări luni. La Ziua Forţelor Terestre Române vor participa efective de paraşutişti, vor avea loc exerciţii demonstrative cu Humvee-urile pe care armata română le-a primit toamna trecută de la americani. Nu vor lipsi exerciţiile demonstrative oferite de regimentul 30 gardă şi protocol, care va purta ţinuta de gală, exerciţii de autoapărare şi de coborâre din elicopter.

?Este cea mai importantă categorie de forţă din România, oameni care lucrează în teatre de operaţiuni, sperăm să fie un spectacol frumos pentru bucureşteni şi militari?, a declarat Teodor Meleşcanu, ministrul Apărării. Militarii speră ca exerciţiile pe care le-au pregătit de Ziua forţelor terestre să trezească curiozitatea românilor.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close