Antena 3 CNN Actualitate Religie Rugăciunea care îndeplinește orice dorință a celui care o spune! Rostește-o și vezi ce se întâmplă!

Rugăciunea care îndeplinește orice dorință a celui care o spune! Rostește-o și vezi ce se întâmplă!

Rugăciunea care îndeplinește orice dorință a celui care o spune! Rostește-o și vezi ce se întâmplă!
06 Iun 2019   •   18:56

Parintele Gherontie Puiu, de la Manastirea Caraiman, ne-a lasat mostenire o rugaciune foarte puternica, ce implineste orice dorinta celor credinciosi.

“Intr-o noapte, pe cand dormeam, m-am trezit cu un biletel in mana”, povestea parintele Gherontie, staretul manastirii Caraiman din Busteni, judetul Prahova.

Parintele a mai continuat: „N-am stiut niciodata cine l-a scris si cum a ajuns la mine. Era dintr-o hartie obisnuita, dar scrisul nu era deslusit; de-abia am putut sa-l descifrez, de parca erau litere chinezesti. Si dupa ce l-am deslusit, am gasit in el scrisa o rugaciune. Aceasta: “Doamne, intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei”. AMIN! “

Si mai scria acolo ca trebuie spusa, cu credinta, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, si ca indeplineste orice dorinta a celui ce o rosteste. “
Toti cei care au probleme de orice fel trebuie sa spuna cu credinta aceasta rugaciune de 30 de ori pe zi, timp de 40 de zile, iar Maica Domnului ii va ajuta!

×
Citește mai multe din Religie
» Vezi toate știrile din Religie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close