Antena 3 CNN Actualitate Religie Incendiu violent într-un apartament din Gura Humorului. Cinci persoane, printre care un copil, s-au intoxicat cu fum

Incendiu violent într-un apartament din Gura Humorului. Cinci persoane, printre care un copil, s-au intoxicat cu fum

o_1bdj0hu441dfj1vdif18051l7s8.jpg
Foto: ISU/ Facebook
13 Apr 2017   •   09:43

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri noapte, la mansarda unui bloc din municipiul Gura Humorului, toţi locatarii blocului fiind evacuaţi de către pompieri. În urma incendiului, cinci persoane, între care un copil, s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la spital. Pompierii au intervenit toată noaptea pentru stingerea incendiului, focul nefiind lichidat în totalitate.

Locatarii blocului, care au fost evacuaţi, au înnoptat la rude sau în internatul colegiului ”Alexandru cel Bun”, pus la dispoziţie de către Primărie.

Incendiul a cuprins mansardele a două scări ale blocului.

Potrivit Agerpres, pompierii militari din Gura Humorului, sprijiniți de colegii de la subunitățile din Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Solca au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Salvatorii au evacuat de urgență toate persoanele aflate pe nivel, după care și pe cele aflate la etajele inferioare și în scara învecinată a blocului.

La fața locului au fost mobilizate, pe rând, 16 autospeciale, din care patru autoscări pentru lucru la înălțimi și o ambulanță SMURD.

Au ars toate apartamentele situate la mansardă, cu bunurile din interior, pe o suprafață desfășurată de aproximativ 800 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare.

×
Subiecte în articol: incendiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close