Antena 3 CNN Actualitate Registrul agricol 2020. Ce obligații au cetățenii

Registrul agricol 2020. Ce obligații au cetățenii

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoştinţa persoanelor fizice şi juridice obligaţia acestora de a declara datele pentru înscrierea în registrul agricol.

Registrul agricol 2020. Ce obligații au cetățenii
10 Ian 2020   •   08:47

1. Între 5 ianuarie şi ultima zi lucrătoare a lunii februarie, datele anuale privind membrii gospodăriei, terenul aflat în proprietate/folosinţă, clădirile şi mijloacele de transport cu tracţiune animală şi mecanică, maşinile, utilajele şi instalaţiile pentru agricultură şi silvicultură, efectivele de animale existente în gospodărie/unitatea cu personalitate juridică la începutul fiecărui an, precum şi modificările intervenite în cursul anului precedent în efectivele de animale pe care le deţin, ca urmare a vânzării-cumpărării, a produşilor obţinuţi, a morţii sau a sacrificării animalelor ori a altor intrări-ieşiri;

2. Între 1 şi ultima zi lucrătoare a lunii mai, datele privind categoria de folosinţă a terenului, suprafeţele cultivate, numărul pomilor în anul agricol respectiv.

Persoanele fizice şi juridice au obligaţia să declare date, pentru a fi înscrise în registrul agricol, şi în afara termenelor prevăzute mai sus, în termen de 30 de zile de la apariţia oricărei modificări.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close