Antena 3 CNN Actualitate "Regele lipiilor" din Constanța ar fi și el implicat în scandalul sexual de la echipa de bob. Antrenorul acuzat nu mai e în țară

"Regele lipiilor" din Constanța ar fi și el implicat în scandalul sexual de la echipa de bob. Antrenorul acuzat nu mai e în țară

paul neagu
Primele informații despre scandalul sexual de la echipa națională de bob au apărut în 2020, când una dintre sportive l-a reclamat pe antrenor că a obligat trei sportive să se prostitueze.FOTO: Captură video Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    10 Oct 2024   •   07:56

Primele informații despre scandalul sexual de la echipa națională de bob au apărut în 2020, când una dintre sportive l-a reclamat pe antrenor că a obligat trei sportive să se prostitueze.  Printre beneficiari ar fi fraţii Mazăre, dar şi un om de afaceri libanez, din Constanța, supranumit "regele lipiilor". Cei trei au fost deja audiați.

În 2020, una dintre sportive a susținut că ar fi fost agresată și intimidată de antrenor. În plasa acestuia au mai căzut încă două victime. Paul Neagu le-ar fi promis victimelor sale, spun anchetatorii, ca le va ajuta să aibă performanțe atât la nivel național cat și internațional daca se vor prostitua.
În dosar au fost citati și Radu Mazăre şi fratele său. Ei au fost audiați de procurori ca martori.

Întrebat dacă a beneficiat vreodată de clienți din partea lui Paul Neagu sau de o întâlnire cu vreuna dintre sportive, Radu Mazăre, prezent în fața sediului DIICOT, a răspuns: „Nu erau genul meu. Aveau piciorul cât trunchiul de copac”.

Radu Mazăre a spus că îl cunoaște pe antrenorul Paul Neagu.

„Da, îl cunosc. L-am văzut cu două dintre sportive de două ori cred. Eram și cu actuala mea soție, la perioada respectivă iubita oficială, știu că era antrenorul echipei de bob. La un moment dat, de la primărie l-am ajutat, că avea inscripționat pe bob Mamaia. Asta e tot ce știu”, a mai spus Radu Mazăre.

Antrenorul obișnuia sa le ducă pe fete nu doar în Constanța, ci și în Germania, Letonia sau Monaco. Printre clienți ar fi, spun surse, oameni influenți de la malul marii. De altfel, antrenorul ar fi încercat constant să se apropie de lumea bună a orașului si ar fi primit, pentru serviciile sexuale pe care le ofereau fetele, diferite sponsorizări pentru club. Complice i ar fi fost "regele lipiilor"- Nassar Ghaleb, reținut de procurori. Omul de afaceri libanez are hoteluri la munte și la mare, în Constanța deține o școală privată și un restaurant cu specific libanez. Nassar Ghaleb a fost plasat sub control judiciar

Vecin: "Îl cunosc, m-am născut aici și este un om deosebit. Nu am avut probleme cu el, sunt fete care îl acuză, nu știu, poate în alt loc, dar aici nu a fost ceartă. Este un vecin foarte bun, cu noi s-a comportat totdeauna exemplar, nu am avut nici un fel de obiecții, nici el la adresa noastră, nici noi la adresa lui."

Pentru antrenorul echipei naționale de bob, procurorii vor cere emiterea unui mandat de arestare în lipsă pentru că acesta a părăsit țara.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close