Antena 3 CNN Actualitate Regele asfaltului din Mehedinţi, omul de afaceri Sorin Duducea, învinuit pentru evaziune fiscală

Regele asfaltului din Mehedinţi, omul de afaceri Sorin Duducea, învinuit pentru evaziune fiscală

Regele asfaltului din Mehedinţi, omul de afaceri Sorin Duducea, învinuit pentru evaziune fiscală
Foto: Agerpres
05 Iun 2013   •   11:26

18 persoane cercetate în dosarul de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2,2 milioane euro au fost ridicate de procurori. Printre persoanele ridicate se află şi directorul Direcţiei Finanţe Mehedinţi Violeta Crăciun, fostul şef al Gărzii Financiare Mehedinţi Gheorghe Huza şi omul de afaceri Sorin Duducea.

Sorin Duducea, fost director al Direcţiei de Drumuri Naţionale Mehedinţi care deţine mai multe firme de construcţii, este acuzat de spălare de bani şi evaziunea fiscală.

Prejudiciul creat de omul de afaceri se ridică la peste 2,2  milioane  euro, informează Mediafax.

Anchetatorii au deschins şi la Strehaia la romii cu care Duducea făcea afaceri. La Strehaia, deschinderile au loc la locuinţele unor romi care ar deţine societăţi despre care există suspiciuni că au emis facturi fictive către societatea lui Duducea, pentru diverse servicii şi mărfuri, fără a plăti TVA şi impozit pe profit.

Sorin Duducea a fost de negăsit timp de mai multe ore. Poliţiştii au reuşit în cele din urmă să-l localizeze pe omul de afaceri, după ce l-au căutat în tot judeţul.




×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close