Antena 3 CNN Actualitate Reacția IJJ Prahova la notele de 10 ale recrutaților după contestații: ”O eroare”

Reacția IJJ Prahova la notele de 10 ale recrutaților după contestații: ”O eroare”

Jandarmeria Română este din nou un subiect de scandal, după ce Marian Godină a publicat un document care arată că 11 candidați cu note de 2 și 3 au obținut nota 10 după contestații. IJJ Prahova a reacționat, spunând că a fost ”o eroare”.

New Project - 2021-10-26T141113.472
Sursa foto: Facebook/IJJ Prahova
de Andreea Ştefan    |    26 Oct 2021   •   14:11

”Referitor la situaţia înregistrată la concursul de admitere la şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei, Serviciul Comunicare Publică al Jandarmeriei face următoarele precizări:

În urma unei erori, candidaţilor care au susţinut examenul de admitere la sediul IJJ Prahova li s-a administrat testul folosit pentru verificarea funcţionalităţii sistemului electronic de transmitere a subiectelor, nu testul unic de concurs. 

În conformitate cu prevederile legale, în rezolvarea contestaţiilor s-a decis acordarea punctajului maxim celor 11 candidaţi (7 pentru Şcoala de subofiţeri Drăgăşani şi 4 pentru Şcoala de subofiţeri Fălticeni). 

Instituţia noastră este prima interesată în clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident singular (la concurs au participat peste 1600 de  candidaţi în 51 de locaţii), în acest sens  o comisie de verificare s-a deplasat imediat la sediul IJJ Prahova, pe baza constatărilor urmând a se dispune măsurile legale.

Asigurăm toţi candidaţii că urmărim în permanenţă un tratament corect, echitabil şi egalitatea de şanse pentru fiecare participant la concursurile organizate de Jandarmeria Română, cu respectarea prevederilor legale”, a transmis IJJ Prahova.

Noii recrutați de IJJ Prahova au trecut de la nota 3 la nota 10 după contestații

×
Subiecte în articol: IJJ Prahova
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close