Antena 3 CNN Actualitate "Copilul nu mi-l mai aduc înapoi. Să fie pedepsiți amândoi". Prima reacție a tatălui fetiței din Berceni, după capturarea suspectului de crimă

"Copilul nu mi-l mai aduc înapoi. Să fie pedepsiți amândoi". Prima reacție a tatălui fetiței din Berceni, după capturarea suspectului de crimă

Tatăl fetiței de 12 ani, care a fost găsită moartă în canapea, a oferit primele declarații, după ce principalul suspect de crimă a fost capturat.

crima berceni antena 3 cnn facebook
"Copilul nu mi-l mai aduc înapoi. Să fie pedepsiți amândoi". Prima reacție a tatălui fetiței din Berceni, după capturarea suspectului de crimă Sursa foto: Antena 3 CNN/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2023   •   18:47

După despărțirea părinților, Anamaria, fetița care a fost găsită moartă și ascunsă în canapea, se împărțea între domiciliul mamei și al tatălui.

Tatăl fetiței a observat că fiica lui lipsește și a anunțat Poliția, însă oamenii legii nu au reușit să o găsească.

Acum, tatăl îndurerat cere ca atât mama fetiței, cât și cel care a omorât-o să fie pedepsiți.

"Nu am nevoie de bani. Nu am nevoie de nimic. Eu nu-mi vând copilul pe bani. Legea să-și facă datoria. Să fie pedepsiți amândoi. Copilul nu mi-l mai aduc înapoi!", a spus Vasile Constantin, tatăl fetiței.

Citește și: Marcel Şerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria şi a ascuns-o în canapea, a fost prins

Marcel Şerbuc, bărbatul dat în urmărire internaţională, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, a fost prins în Olanda, unde plecase să muncească.

În baza informaţiilor pe care le-au primit de la mama copilei, anchetatorii au reuşit să îl identifice şi să îl localizeze pe Marcel Şerbuc, bărbatul care ar fi omorât-o pe Anamaria, fetiţa de 12 ani găsită fără viaţă, ascunsă într-o canapea dintr-un apartament, în cartierul Berceni din Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: crima din Berceni fetiță ucisă
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close