Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Dan Diaconescu după decizia instanței: "A fost masacru! Un linșaj"

Reacția lui Dan Diaconescu după decizia instanței: "A fost masacru! Un linșaj"

Dan Diaconescu a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN după ce instanța de judecată a decis că acesta va fi arestat la domiciliu timp de 30 de zile.

de Ioana Mircea    |    08 Apr 2023   •   08:25

Dan Diaconescu a venit acasă după ce a stat o noapte în arestul Poliției Constanța. Fostul patron de televiziune a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat că a întreținut relații sexuale cu două minore. 

Întreaga anchetă ar fi pornit din întâmplare după ce telefonul uneia dintre victime a fost percheziționat în urma unui furt.

Dan Diaconescu a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN despre acuzațiile care i se aduc.

Citește și: Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu: ”Mă așteptam să fiu liber” 

"A fost masacru! Masacru! Un linșaj! Dar să sperăm că ușor, ușor se va dovedi că totul a fost o înscenare juridică. Cu două sau trei zile înainte ca mascații să intre peste mine, domnul Morărescu, m-a anunțat că interdicția mea de televiziune și alte activități, s-a scurtat cu un an și ceva.", a spus Dan Diaconescu.

Decizia arestului la domiciliu, vine după ce magistrații au respins propunerea Parchetului Judecătoriei Constanța de arestare preventivă a fostului om de televiziune pentru 30  de zile, pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor.
 

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close