Antena 3 CNN Actualitate Razii în Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa: Sunt căutate persoane suspectate de braconaj

Razii în Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa: Sunt căutate persoane suspectate de braconaj

Razii în Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa: Sunt căutate persoane suspectate de braconaj
Foto: Intact Images
31 Mai 2011   •   08:19

Mai multe percheziţii au loc marţi dimineaţă în Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa. Poliţiştii percheziţionează locuinţele unor persoane suspectate de braconaj piscicol, iar cele mai ample acţiuni au loc în localităţile Giurgeni, Ţăndărei, Stelnica şi Feteşti din Ialomiţa.

De asemenea, vor fi controlate şi firme care au profil piscicol, asupra cărora planează suspiciuni de evaziune fiscală. Acţiunile sunt coordonate de poliţişti ai Direcţiei de Ordine Publică din I.G.P.R. şi procurori de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În total, este vorba despre 48 de percheziţii.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa,
citaţi de Mediafax, în acest judeţ percheziţiile au loc la locuinţele unor persoane suspectate de braconaj din Giurgeni, Ţăndărei, Stelnica şi Feteşti.

La acţiune participă şi un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei din MAI. Autorităţile controlează şi firme care au profil piscicol, existând suspiciuni de evaziune fiscală.

În cele patru judeţe au loc 48 de percheziţii domiciliare. Acţiunea vizează persoane fizice şi societăţi comerciale implicate în activităţi ilegale de pescuit, valorificare şi prelucrare a peştelui şi a icrelor negre, precum şi de evaziune fiscală.

 





×
Subiecte în articol: perchezitii braconaj Tulcea Calarasi
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close