Antena 3 CNN Actualitate Razie la peste 25 de magazine "de vise" din Capitală. Aici se vindeau droguri de mare risc

Razie la peste 25 de magazine "de vise" din Capitală. Aici se vindeau droguri de mare risc

Razie la peste 25 de magazine "de vise" din Capitală. Aici se vindeau droguri de mare risc
Foto: Antena 3
11 Apr 2011   •   08:13

Razie, luni dimineaţă, în Bucureşti şi Galaţi, la magazinele care comercializează etnobotanice. Ofiţerii de la Crimă Organizată au verificat peste 25 de magazine. Patronii sunt suspectaţi că au introdus în ţară substanţe interzise.

Acţiunea vizează destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri.

S-a dispus începerea urmăririi penale împotriva a 20 de persoane, care ar fi introdus în ţară droguri de risc şi mare risc, pe care le-au vândut prin intermediul unor magazine de produse etnobotanice.

Deşi firmele respective au fost sancţionate în repetate rânduri şi reprezentanţilor societăţilor li s-a adus la cunoştinţă că produsele comercializate au conţinut psihotrop, activitatea infraţională a continuat, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT au dispus începerea urmăririi penale faţă de 20 de persoane fizice şi 13 persoane juridice, respectiv societăţile comerciale prin intermediul cărora au fost comercializate substanţele stupefiante şi psihotrope, pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic ilicit internaţional de droguri de risc şi trafic ilicit internaţional de droguri de mare risc.

×
Subiecte în articol: razie etnobotanice
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close