Antena 3 CNN Actualitate Razie de amploare în Bărbuleşti, într-un dosar de violență și folosire ilegală a armelor, deschis după un conflict între două familii

Razie de amploare în Bărbuleşti, într-un dosar de violență și folosire ilegală a armelor, deschis după un conflict între două familii

arme gasite in barbulesti
Razie de amploare în Bărbuleşti, într-un dosar de violență și folosire ilegală a armelor. FOTO: Poliția Română
de G.M.    |    09 Oct 2024   •   07:47

Percheziţii de amploare au loc miercuri dimineață în Ialomiţa. Peste 200 de poliţişti sunt în comuna Bărbulești. Casele a 17 suspecţi într-un dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, lovire şi violarea domiciliului sunt percheziţionate acum. 

Acţiunea este organizată într-un dosar penal în acre fac cercetări polițiști din Urziceni, coordonați de Parchetul Judecătoriei Urziceni.

14 persoane sunt bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi violare de domiciliu.

Această acţiune a fost declanșată după ce au fost primite informaţii cu privire la escaladarea unui potenţial conflict, între două familii din Bărbuleşti.

Potrivit Poliţiei, la percheziții participă jandarmi din Constanța și Ialomița, echipe canine, echipe de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale al Poliției Române și din Ialomiţa.

Totodată, la activităţile din Ialomiţa, operaţiunea beneficiază de suport din partea Inspectoratului de Aviație al Ministerului de Interne.

Persoanele vizate vor fi duse la poliție pentru audieri.

×
Subiecte în articol: arme perchezitii Politie violenta
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close