Antena 3 CNN Actualitate Răzbunarea poliţistului comunitar: Un mehedinţean susţine că a fost amendat de şapte ori, pe nedrept (VIDEO)

Răzbunarea poliţistului comunitar: Un mehedinţean susţine că a fost amendat de şapte ori, pe nedrept (VIDEO)

Răzbunarea poliţistului comunitar: Un mehedinţean susţine că a fost amendat de şapte ori, pe nedrept (VIDEO)
07 Oct 2010   •   21:22

Un fost poliţist comunitar din Bucureşti este acuzat că s-a răzbunat pe autorul unui accident în care a fost implicată mama sa: l-a amendat de şapte ori pentru că îşi plimba câinele in parc fără să aibă pungă ecologică. Doar că, autorul accidentului locuieşte în Drobeta Turnu Severin şi susţine că n-a călcat prin Capitală de mai bine de doi ani.

Totul a pornit de la un accident petrecut vara trecută în Bucureşti. Un mehedinţean, în trecere prin Capitală, a lovit o maşină aflată în faţa sa în care erau o femeie şi fiul ei. De atunci are numai probleme. S-a trezit acasă cu un teanc de amenzi.

În total, 2700 de lei. Abia după ce s-a interesat cine e agentul care l-a amendat, a făcut legătura cu accidentul din urmă cu un an. Fiul femeii pe care a lovit-o cu maşina lucra la Poliţia Comunitară a sectorului 1 din Bucureşti. Tânărul din Mehedinţi e convins acum că poliţistul a vrut să se răzbune.

Între timp, poliţistul a fost concediat numai că amenzile date de el pe numele lui Adrian Oleacu au rămas. În schimb, fostul agent susţine că nu-şi aminteşte de tânărul din Drobeta Turnu Severin. Mai mult, e hotărât să-l dea în judecată pe mehedinţean pentru calomnie.

Între timp, poliţia comunitară a sectorului 1 a începutul o anchetă să vadă în ce condiţii a dat fostul poliţist amenzile.

Observator

 

×
Subiecte în articol: amenda mehedinti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close