Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul răpirii de la Arad. Ce au aflat anchetatorii

Răsturnare de situație în cazul răpirii de la Arad. Ce au aflat anchetatorii

o_1ckd6rm001ud2924bus1l5b1hp38.jpg
08 Aug 2018   •   19:45

Poliţiştii arădeni, care au dus la audieri, miercuri, mai multe persoane despre care credeau că au fost implicate în răpirea de pe stradă a unei femei, au constatat că presupusa victimă este rudă cu cei audiaţi şi nu a depus plângere. Femeia, care a fost identificată şi are 41 de ani, susţine că i s-a făcut rău după o altercaţie verbală pe stradă şi a chemat în ajutor familia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat, miercuri seară, că, în urma audierilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, s-a stabilit că nu s-a comis nicio infracţiune în cazul presupusei răpiri raportate la 112 de mai mulţi martori, scrie news.ro.

”S-a constatat că, în data de 6 august, între două femei care se deplasau pedestru pe o stradă din municipiul Arad ar fi avut loc o altercaţie verbală, în urma căreia una dintre acestea s-ar fi simţit rău, solicitând ajutor. Un membru al familiei celei care solicita ajutor, care conducea un autovehicul pe aceeaşi stradă, a oprit în dreptul femeii şi, împreună cu alţi doi pasageri, au urcat femeia în autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reieşit că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat Lorena Radu.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close