Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul avocatei care a rănit cu maşina un motoclist, în Iaşi

Răsturnare de situaţie în cazul avocatei care a rănit cu maşina un motoclist, în Iaşi

Aflat pe patul de spital, bărbatul a putut să stea de vorbă cu anchetatorii. 

Răsturnare de situaţie în cazul avocatei care a rănit cu maşina un motoclist, în Iaşi
Răsturnare de situaţie în cazul avocatei care a rănit cu maşina un motoclist, în Iaşi
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2024   •   12:54

Motociclistul lovit în accidentul de la Iași ar fi confirmat ceea ce s-a văzut, de altfel, şi pe camerele de supraveghere montate în zonă, respectiv că avocata este cea care ar fi provocat cu intenţie accidentul. 

Femeia a fost acum reţinută şi este cercetată pentru tentativă de omor. 

În imaginile de pe camerele de supraveghere, surprinse săptămâna trecută, se vede cum maşina condusă de avocată iese de pe prima bandă şi împinge motocicleta care se izbeşte violent de refugiul de tramvai. 

Însă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, şoferiţa şi-a continuat drumul nestigherită, deşi motociclistul a ajuns de urgenţă la spital. 

După cinci zile de spitalizare, motociclistul a reuşit în sfârşit să vorbească cu anchetatorii, iar avocata a fost reţinută, deşi iniţial era martoră în dosarul deschis pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Aceasta este acuzată că a provocat intenţionat accidentul. 

"A fost schimbată încadrarea juridică, din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor. 

Inculpata a fost audiată pentru săvârșirea celor două infracțiuni, respectiv tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. 

A fost reținută și urmează a fi prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă", a declarat Adina Bocai, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Procurorii spun că victima şi avocata nu se cunoşteau şi nu se ştie deocamdată care a fost motivul pentru care şoferiţa a recurs la acest gest. Femeiea riscă acum ani grei de închisoare.

×
Subiecte în articol: motociclist avocata accident Iași
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Calificare istorică în optimile Euro 2024. România câștigă grupa E, după 1-1 cu Slovacia
x close