Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei de 14 ani din Galați. Șeful Ambulanței: „Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată”

Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei de 14 ani din Galați. Șeful Ambulanței: „Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată”

Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei de 14 ani din Galați. Șeful Ambulanței: „Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată”
05 Aug 2019   •   16:13

Răsturnare de situaţie în cazul adolescentei de 14 ani găsită sângerând pe un bulevard din Galaţi și care a fost ajutată de doi polițiști doar la intervenția trecătorilor. Cei de la Protecţia Copilului împreună cu anchetatorii au susţinut că aceasta a declarat că a întreţinut relaţii sexuale consimţite cu prietenul ei în vârstă de 15 ani, însă, în acest moment, ies la iveală alte informații care le contrazic pe cele anterioare.

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înţeleg că ulterior fata şi-a schimbat depoziţia, nu este treaba noastră, ci a Poliţiei”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi.

„Noi am vorbit cu fata, ea ne-a spus că nu a fost vorba despre un abuz. A plecat din centru pentru a se întâlni cu prietenul ei, se pare că nu erau la prima întâlnire, şi a mers la acesta acasă”, a declarat Ciprian Groza, director adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi. 

Citește Întreaga știre pe Adevărul

Citește Și Autoritățile: "Nu este adevărat, tânăra de 15 ani nu a fost violată!"

×
Subiecte în articol: Galați adolescenta sange Politie viol
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close