Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație. Criminalul în serie din Mehedinți, care a incendiat o fată, a murit în spital. Ce s-a întâmplat

Răsturnare de situație. Criminalul în serie din Mehedinți, care a incendiat o fată, a murit în spital. Ce s-a întâmplat

Criminalul în serie din Mehedinți, care a incendiat o fată în vârstă de 17 ani, a murit seara trecută, potrivit unor surse din poliție. Acesta era deja internat în spital după ce a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în arest preventiv.

Răsturnare de situație. Criminalul în serie din Mehedinți, care a incendiat o fată, a murit în spital. Ce s-a întâmplat
30 Iun 2020   •   08:00

Ucigașul era ținut în viață de aparate însă, în ultimele zile, starea lui se agravase. În cele din urmă, a suferit un stop cardio-respirator. 

Între timp, tânăra de 17 ani este în stare gravă, șansele ei de supraviețuire fiind foarte mici.

Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Mehedinţi unde a fost găsit spânzurat cu tricoul. Polițiștii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ion Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. 

”El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanță și adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără șanse practice de a supraviețui.  Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am așteptat  să prindă dimineața. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat Radu Iman, manager spital Mehedinți.

Bărbatul a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți. Victima se află în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul doi și trei pe 90% din suprafața corpului.

Incidentul a avut loc în comuna Dârvari. Adolescenta dormea în momentul în care bărbatul a venit peste ea în cameră. Bărbatul a stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit. Tânăra a început să țipe, din fericire ea era acasă cu fratele și bunica ei. Fratele a sărit să o ajute. Perdelele și draperiile luaseră foc. Băiatul a sunat de urgență la 112. 

Bărbatul a mai fost condamnat  în trecut la închisoare pe viață după ce a luat viața a 5 oameni. Anul trecut a fost eliberat condiționat. 

×
Subiecte în articol: criminal mehedinti incendiat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close