Antena 3 CNN Actualitate Raport IML: Copilul de 2 ani, care a murit la Spitalul Budimex, nu a fost agresat de părinţi

Raport IML: Copilul de 2 ani, care a murit la Spitalul Budimex, nu a fost agresat de părinţi

Raport IML: Copilul de 2 ani, care a murit la Spitalul Budimex, nu a fost agresat de părinţi
29 Aug 2008   •   14:02

Copilul de doi ani de la Spitalul Marie Curie, care a murit, joi, nu a fost agresat de părinţi, spun surse din cadrul IML, citate de Mediafax. Contuzia de la nivelul capului a fost produsă de lovirea de o suprafaţă dură cum ar fi nisipul sau pământul.

Potrivit raportului IML, băieţelul nu prezenta niciun fel d eleziune osoasă, nouă sau veche, în afara loviturii de la cap.

"Nu putem spune că acest copil era bătut. Nu putem spune că a fost lovit cu obiect dur în cap de către cineva, întrucât nu există leziuni la cap care să confirme o astfel de agresiune. La cap, între piele şi os era sânge care, cel mai probabil, provenea de la o cădere pe suprafaţă mare, dură de gen nisip sau pământ, în niciun caz beton", au precizat sursele citate de Mediafax.

Copilul de doi ani internat săptămâna trecută la spitalul Budimex a murit joi dimineaţă. Băiatul a ajuns la spital în comă şi avea multiple leziuni cerebrale şi abdominale. Părinţii copilulul au declarat că cel mic a căzut de pe tobogan. Medicii au observat, însă, pe corpul copilului urme de violenţă şi au anunţat Poliţia, care a deschis o anchetă în acest caz.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close