Antena 3 CNN Actualitate Raluca Turcan: Voi propune să reflectăm la nivelul PNL cum vom colabora în viitor cu Dacian Cioloş

Raluca Turcan: Voi propune să reflectăm la nivelul PNL cum vom colabora în viitor cu Dacian Cioloş

o_1b3s6ecg81gcu2jrpa140op3t7.jpg
13 Dec 2016   •   15:38

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat marţi că va propune discutarea, în interiorul partidului, a modului de colaborare pe viitor cu premierul Dacian Cioloş, transmite Agerpres.

"Vom discuta, este un aspect la care ne gândim. Şi voi propune să reflectăm cum vom colabora pe viitor cu premierul Dacian Cioloş. Este un om care a avut, cel puţin pe domeniul Educaţiei de care m-am ocupat, a avut nişte performanţe. Aşadar, vom discuta şi care va fi rolul sau colaborarea cu Dacian Cioloş", a precizat Raluca Turcan, la finalul BPN al PNL, întrebată dacă în calitate de preşedinte interimar va asuma un demers de a-l "invita" pe Dacian Cioloş în partid.

Întrebată despre afirmaţia liderului PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, potrivit căreia Dacian Cioloş nu ar mai avea ce să caute în formaţiunea liberală, Turcan a afirmat: "Când spun că avem nevoie de discuţii şi de dezbateri asta înseamnă. Să ai discuţii şi dezbateri, să auzi toate punctele de vedere şi să iei decizii"

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Dacian Cioloş PNL
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close